Workshops

Wij brengen teams in beweging.

Een goed functionerend team is van onschatbare waarde voor een organisatie. Maar wat maakt een team succesvol? Het begint allemaal met de onderlinge samenwerking en communicatie tussen de teamleden. Als ieder teamlid zich bewust is van elkaars sterke punten en valkuilen, kan dit leiden tot een betere taakverdeling en een verhoging van de productiviteit van het team. Investeren in teamontwikkeling kan dan ook een grote impact hebben op het succes van een organisatie. De teamboost is een interactief dagdeel met serious games en deskundige trainers. Een leerzaam, plezierig en impactvol programma met serieuze activiteiten die gericht zijn op het bevorderen van communicatie, vertrouwen, samenwerking, creativiteit of probleemoplossende vaardigheden en de algehele prestaties van een team. De teamboost is de start van teamontwikkeling.

Wat levert het op

  • Theoretisch onderbouwde rapportage met inzichten in groepsdynamische processen op de vaardigheden samenwerken, communicatie en leiderschap.
  • Inzichten in krachten, talenten en valkuilen van jezelf en je teamgenoten op de vaardigheden samenwerken, communicatie en leiderschap.
  • Een plezierige en leerzame beleving voor het team.

Wat houdt het in

De teamboost is een leuke en leerzame ochtend, middag of avond volledig in het teken van jouw team en onder begeleiding van deskundige trainers. Het programma wordt altijd samen met jou als opdrachtgever en grootste kenner van het team voorbereid. In het programma verwerken we onze serious games (zoals de serious bomkoffer en serious escaperoom) en interactieve werkvormen om zo teamleden in staat te stellen zichzelf te ontwikkelen. Gedurende de serious game wordt het team geobserveerd. Na het spel ontvangen jullie een rapportage over jullie talenten, valkuilen en voorkeuren en bespreken we hoe jullie samenwerking in de praktijk verloopt, wat er goed gaat en eventueel verbeterd kan worden. We kijken niet alleen naar het zichtbare gedrag, maar ook naar de diepere lagen van jullie als team. Wat willen we als team bereiken, wat denken we en wat doen we? We eindigen onze sessies altijd met de essentie, wat neem je mee als team of als individu en hoe ga je hiermee aan de slag? De koffie, thee, het fruitwater en lekkers staan vanaf de inloop klaar in samenwerking met horecapartner Fizz.

Resultaten

Aan het einde van de dag zijn de deelnemers zich bewust van hun talenten, valkuilen en voorkeuren en weten de teamleden wat zij kunnen doen en laten om dit te verbeteren. We hebben inzichtelijk gemaakt wat werkt en op welke manier het team door kan groeien naar een betere samenwerking. Uiteindelijk kijkt het team na afloop terug op een bijzondere beleving en voelt het de noodzaak om de gemaakte afspraken in de praktijk toe te passen.

Informatie

Afhankelijk van de vraag ontwerpen we samen een programma. Mail ons voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Wil je meer weten over onze workshops?

Voor vragen of opmerkingen zijn wij te bereiken via het contactformulier op deze website. Binnen uiterlijk twee werkdagen reageren wij. De beller of whatsapper is nog sneller.

De teamboost kan bij onze op onze eigen trainingslocatie in Leeuwarden (Zaailand 106) of op uw locatie met onze verplaatsbare serious games, deskundige trainers en interactieve werkvormen.

De teambooster duurt 1 dagdeel en kan de start zijn van een teamontwikkelingtraject.

De teambooster zal kunnen gaan over groepsdynamisch gedrag van jouw team, over krachten, talenten, voorkeuren en valkuilen in de breedste zin. Het analysemodel meet 48 specifieke variabelen, welke horen bij de vaardigheden samenwerken, communiceren en leiderschap.

In samenwerking met het Grand Café is van alles mogelijk. Standaard bieden wij koffie, thee, fruitwater en lekkers aan. Vaak kiezen opdrachtgevers ook voor een luxe lunch of een borrel.

Elke opdracht is anders. Het vraagstuk, maar ook praktische zaken zoals de grootte van het team. In onze offerte delen we transparant waarvoor een opdrachtgever betaald. Hieronder een voorbeeld van een team van 8 personen op onze traininglocatie in Leeuwarden. Inclusief voorbereidingen, uitvoering en evaluatie.

Trainer: 625,-
Teamrapportage (+observant+serious game): 250,-
Locatie: 195,-
Catering: 40,-

Hieronder een deel van ons aanbod:

Teamanalyse samenwerken

Teamanalyse communiceren

Teamanalyse leiderschap

MapsTell | Gedragsstijl

Hogan assessments

Deelnemers ervaren een escaperoom voor teamontwikkeling bij JGM
Open chat
1
Hallo, kan ik je helpen?
Powered by