Successen vieren

Teams die successen vieren zijn succesvoller, ontdekte onderzoeker Thom van der Meer. In de snelle wereld van vandaag, waar het halen van deadlines en het afvinken van taken vaak de boventoon voert, vergeten we echter soms te pauzeren en onze successen te vieren.

Regelmatig stilstaan bij behaalde resultaten geeft teamleden voldoening en erkenning. En zo leert het team van elke overwinning én kan het die momenten gebruiken om nog sterker en gemotiveerder te worden. Onze workshop ‘Successen Vieren’ geeft inzichten in de manier waarop jouw team prestaties benadert, versterkt onderlinge relaties en bouwt aan een fundament van continue verbetering en groei. Het is tijd om de cyclus van eindeloos doorwerken te doorbreken en een omgeving te creëren waar mijlpalen worden erkend en gevierd.

Wat levert het op?

  • Confrontatie met bewustwording van krachten, talenten en valkuilen van jezelf en je teamgenoten rondom het thema successen vieren.
  • Een plezierige en leerzame beleving voor het team.
  • Inzichten en afspraken over het behouden of creëren van een werkomgeving waarin mijlpalen worden erkend en gevierd.
  • Concrete handvatten om de opgedane ontwikkelpunten toe te passen in de praktijk.

Wat houdt het in?

Tijdens de workshop ‘successen vieren’ erkennen we het belang van dit vaak over het hoofd geziene aspect van teamdynamiek. Een unieke ervaring die jou en je team leert hoe je op een betekenisvolle manier successen kunt herkennen, vieren en gebruiken als een springplank naar verdere prestaties. Door middel van interactieve oefeningen, serious games en reflectieve discussies, bieden we praktische strategieën die niet alleen de teamgeest verhogen maar ook bijdragen aan een cultuur van waardering en positiviteit.

Informatie:

Laten we samen successen vieren en een cultuur van positiviteit en waardering bouwen. Thom schreef al over successen vieren in zijn blog en Carlo maakte een mooie podcast met trainer Jeffrey Meijer over successen vieren. Wordt dit jouw meest succesvolle beslissing van vandaag?

Wil je meer weten over ons aanbod?

Voor vragen of opmerkingen zijn wij te bereiken via het contactformulier op deze website. Binnen uiterlijk twee werkdagen reageren wij. De beller of whatsapper is nog sneller.

Bekijk ook

Teamontwikkeling

Teams en organisaties die in hun kracht gezet worden, floreren. Dit draagt bij aan gezondheid en plezier op de werkvloer en betere prestaties. Wij geven inzicht in groepsdynamische processen en aanwezig potentieel en bieden advies, training en ondersteuning bij ontwikkelvraagstukken en veranderprocessen.

Knopen doorhakken

Het vermogen om snel en effectief knopen door te hakken, kan het verschil maken tussen succes en stilstand. Teams en teamleden moeten niet alleen kunnen samenwerken, maar ook gezamenlijk en met vertrouwen besluiten kunnen nemen. Één van de grootste valkuilen van teams bij het nemen van beslissingen is het fenomeen van groepsdenken.

Open chat
1
Hallo, kan ik je helpen?
Powered by