Voor trainers en coaches

Word onderdeel van onze beweging om de kracht van serious gaming te implementeren in verander- en ontwikkeltrajecten! Onze serious trainer sessies zijn speciaal ontworpen voor (team)coaches, trainers, social workers en psychologen. Meld je vandaag nog aan en ontdek hoe jij serious gaming kunt integreren om duurzame impact te creëren!

Ook staan we altijd open voor jouw expertise om ons eigen aanbod te ontwikkelen en te verreiken. Ben je bijvoorbeeld gespecialiseerd in een bepaald thema dat speelt in teams, heb je zelf een serious game ontwikkeld, weet jij veel van neurotypes of heb je een mooie visie op groepsdynamiek? We komen graag met je in contact!

Samen kunnen we met onze serious games, theoretische modellen en effectieve leer- en ontwikkeltrajecten onszelf, maar vooral ook andere mensen, teams en organisaties in staat stellen zich te ontwikkelen. Grijp deze kans om de kracht van samenwerken te omarmen, niet alleen voor jezelf, maar ook voor de teams die je begeleidt.

Wil je meer weten over onze sessies?

Voor vragen of opmerkingen zijn wij te bereiken via het contactformulier op deze website. Binnen uiterlijk twee werkdagen reageren wij. De beller of whatsapper is nog sneller.

Bekijk ook

Serious trainer

Bij serious gaming zit het belangrijkste leereffect in zelfreflectie. De grootste toegevoegde waarde ontstaat ná het spelen van het spel door een goede transfer begeleid door een professional die hierin geschoold is, onderbouwd met praktische ervaring en theoretische modellen. Wil jij serious gaming toepassen in het werken met teams? Dan is deze training geschikt voor jou!

Innovatie proeferij

Bij de Innovatie Proeverij van JGM kunnen bedrijven alle team- en organisatieontwikkelingsdiensten uitproberen en ervaren welke het beste bij hen past. Een unieke kans om te ontdekken hoe JGM kan helpen bij de groei en ontwikkeling van jouw organisatie.

Open chat
1
Hallo, kan ik je helpen?
Powered by