Over ons

Wij geloven in de kracht van de combinatie tussen spelen én leren. Bij serious gaming zit het belangrijkste leereffect in de zelfreflectie. De grootste toegevoegde waarde ontstaat ná het spelen van het spel door een goede transfer begeleid door professionals en onderbouwd met praktische ervaring en theoretische modellen.

Elk mens heeft een uniek karakter en specifieke persoonlijke eigenschappen. In een succesvol team komen deze bij elkaar. Je moet deze unieke eigenschappen wel van elkaar kennen en accepteren. In een team bouw je voort op deze unieke persoonlijke eigenschappen om samen verder te komen. De positieve emoties die daardoor gegenereerd worden leveren een betere motivatie én effectieve samenwerking op.

Wil je meer weten over ons aanbod?

Voor vragen of opmerkingen zijn wij te bereiken via het contactformulier op deze website. Binnen uiterlijk twee werkdagen reageren wij. De beller of whatsapper is nog sneller.

Het bedrijf

JGM serious eXperiences is een serious-gaming- & trainingsbedrijf uit Leeuwarden. Via ons unieke analysemodel analyseren we teams en organisaties op een leuke manier aan de hand van real life data uit onze serious games. De ervaringen uit de serious games én de teamrapportages op het gebied van samenwerken, communiceren en leiderschap zijn de basis van onze onderzoeken en trainingen.

Data Science

Wat maakt het ene team succesvoller dan het andere team? Wat voor gedrag laten succesvolle teams zien? Welke vaardigheden zal de medewerker van 2030 moeten bezitten? Wij zijn iedere dag bezig om hier onderzoek naar te doen, om zodoende organisaties en instellingen te kunnen helpen in het creëren van succesvolle teams.

Wij willen teams in Nederland klaar maken voor de teamvaardigheden van de toekomst door teamontwikkeling impactvoller en leuker te maken aan de hand van theoretisch onderbouwde eXperiences en kwantitatieve onderzoeken.

Wij helpen uw teams op een impactvolle én leuke manier bij hun ontwikkel- en verandertrajecten op het gebied van samenwerken, communicatie en leiderschap. Daarvoor bieden wij teams en coaches onze betrouwbare en gevalideerde serious games, teamanalyses en teamrapportages aan. Onze medewerkers en partners werken elke dag vol trots aan het creëren van deze veilige leeromgeving.

Alle inzichten rondom teamvaardigheden worden anoniem in een database geplaatst, waarmee we onderzoek doen naar de succes- en faalfactoren van teams om zo bij te dragen aan kennisontwikkeling en kennisvalorisatie.

Ons aanbod is uniek en vernieuwend. Vanuit onze expertise zoeken wij actief de samenwerking met professionals die het veranderproces van individuen, teams of organisaties goed kunnen begeleiden. Onderzoekers die – net als wij – tot nieuwe ontdekkingen willen komen over de teamvaardigheden van de toekomst en deze willen verspreiden. En creatievelingen die samen met ons willen blijven innoveren. Zo bundelen wij krachten om samen teams en organisaties in staat te stellen zich doortastend te ontwikkelen.

Open chat
1
Hallo, kan ik je helpen?
Powered by