Creëren van leeromgevingen

Wij stellen teams en organisaties in staat zich te ontwikkelen

Wij ontwerpen en bouwen unieke concepten (interactieve interventies in de vorm van serious games) omtrent ontwikkelvraagstukken van mensen, teams en organisaties. Hierbij kijken we naar de specifieke ontwikkelbehoefte en bouwen we een concept of leertraject die past bij het vraagstuk en de omgeving van de doelgroep. Dit doen we door middel van design thinking en co-creatie, ondersteund door theoretische modellen. We stellen een multidisciplinair team samen bestaande uit de opdrachtgever, afgevaardigden van de doelgroep, experts op het gebied van het inhoudelijke vraagstuk, vormgevers en uiteraard onze eigen onderzoekers en gedragsdeskundigen. Wij coördineren het proces om samen tot een uniek concept te komen om doelgericht en daadkrachtig te kunnen werken aan het leerdoeleinde of de ontwikkel- veranderopgave. Een concept op maat om het leereffect te vergroten!

We ontwikkelden en organiseerden al voor – en samen met – zakelijke dienstverleners, overheden, onderwijs en zorginstellingen onder onze merknaam Serious Game Makers.

Wil je meer weten over ons aanbod?

Voor vragen of opmerkingen zijn wij te bereiken via het contactformulier op deze website. Binnen uiterlijk twee werkdagen reageren wij. De beller of whatsapper is nog sneller.

bij een serious game wordt de werkelijke situatie zo (on)realistisch mogelijk nagebootst. Zo kan men worden getraind in een echte nagemaakte omgeving.

het toepassen van werkzame bestanddelen van games in het werk. Het inzetten van speltechnieken in een non-game context. Een motivatiemiddel doormiddel van belonen.

het toevoegen van waarde aan bestaande (entertainment)games ter verbetering van echte (werk)situaties. De game gebruiken als observatiemiddel.

Een massive open online course  is een cursus waarbij het cursusmateriaal online staat en de deelnemers niet aan een locatie gebonden zijn. Een SPOC staat voor Small Private Online Course en is net als een MOOC volledig online maar de cursist mag alleen deelnemen als hij daarvoor wordt uitgenodigd, door een selectie komt of daarvoor betaalt.

Ook een leergamecreatie maken?

Serious Game Makers

Serious Game Makers is een creatief en slim bedrijf uit Leeuwarden. Met ons multidisciplinaire team onderzoeken, bedenken en maken wij serious games en trainingen. We zijn gespecialiseerd in fysieke ‘simulaties van de werkelijkheid’ om zo gedrag inzichtelijk en meetbaar te maken met als doel om mensen, teams en organisaties in staat te stellen zich te ontwikkelen. Ons team doet dit sinds 2015 met en voor zorginstellingen, zakelijke dienstverleners, onderwijs en (semi)overheden.

Hieronder een deel van ons aanbod:

Leergamecreatie

Design driven innovator

Deelnemers ervaren een escaperoom voor teamontwikkeling bij JGM

Open chat
1
Hallo, kan ik je helpen?
Powered by