Voor onderzoekers

Succes- en faalfactoren van teams, de kracht van serious gaming, diversiteit en neurotypes, de impact van een evenement, de vaardigheden van de toekomst. Dit zijn thema’s waar we ons constant mee bezig houden en verder onderzoek naar doen. In opdracht voor nieuwsgierige opdrachtgevers, in projecten samen met kennisinstellingen én voor de doorontwikkeling van onze eigen serious games, trainingen en mensen.

We hebben een grote database met daarin data over succes- en faalfactoren op individueel, team-, organisatie- en brancheniveau. Dit doen we door dagelijks teamobservaties uit te voeren en deze data te verwerken via The teamanalyzer. De interpretatie levert nieuwe kennis en inzichten op. Hierin werken we samen met onderzoekers en experts zoals lectoraten, psychologen, gedragswetenschappers, onderzoekers en (PhD) studenten.

Onze data en inzichten delen we regelmatig via artikelen, lezingen en trainingen. Onze databases zijn te koop. Ook staan we altijd open voor jouw expertise om samen te werken in een project of missie.

Wil je meer weten over The teamanalyzer?

Voor vragen of opmerkingen zijn wij te bereiken via het contactformulier op deze website. Binnen uiterlijk twee werkdagen reageren wij. De beller of whatsapper is nog sneller.

Bekijk ook

Kennisbank

We leren veel van de teams die onze serious games spelen. De database is gevuld met inzichten van meer dan 500 teams. In samenwerking met onderzoekers, psychologen, studenten en andere geïnteresseerden onderzoeken we die data met als doel kennisvalorisatie, innovatie en inspiratie.

The teamanalyzer

The teamanalyzer meet 48 variabelen en brengt middels een teamrapportage de voorkeursstijlen van het team in kaart op het gebied van samenwerken, communiceren en leiderschap.

Open chat
1
Hallo, kan ik je helpen?
Powered by