Voor escaperoomhouders

De consumentenmarkt voor escaperooms raakt verzadigt. Er is veel aanbod van entertainment. Klanten zijn tevreden, maar er zijn weinig terugkerende klanten. De zakelijke markt is echter juist op zoek naar moderne vormen van trainen en opleiden.  Met ons analysemodel kunnen we van jouw escaperoom een serious game maken, zonder dat je hoeft te investeren in aanpassingen, materiaal en nieuw of extra personeel.

Meer weten?

Voor vragen en uitleg zijn wij te bereiken via het contactformulier op deze website. Binnen uiterlijk twee werkdagen reageren wij. De beller of whatsapper is nog sneller.

JGM serious eXperiences ontwikkelde samen met psychologen en onderzoekers een analysemodel voor escaperooms. The teamanalyzer meet 48 variabelen en zet dit om tot een teamrapportage op het gebied van samenwerken, communiceren en leiderschap. Sinds 2016 gebruiken wij deze analysemethode voor onze trainingen, vanaf 2022 is het analysemodel ook online beschikbaar voor escaperooms in heel Nederland.

Wat zijn de voordelen voor jouw escaperoom?

  • Extra verdienmodellen voor elke escaperoom
  • Er zijn geen extra personeelskosten aan verbonden
    • De huidige spelleider kan het analysemodel invullen
  • Je kunt impact maken bij verschillende teams
  • Hogere bezettingsgraad van je escaperoom

Het gedrag en opgevallen observaties binnen een team kunnen worden besproken doormiddel van een reflectie. Hiermee krijgen teams die in het werkveld nauw samenwerken een mooi inkijkje in hun functioneren als team, maar ook in de sterke en verbeterpunten zowel voor team als individu.

Open chat
1
Hallo, kan ik je helpen?
Powered by