Onze zalen

JGM biedt diverse ruimte om (spelenderwijs) in te leren, om brainstorms in te organiseren, te vergaderen, of juist een feestje in te vieren. In één van onze drie aaneengesloten trainingzalen voor 10 personen of onze grote ontvangstzaal tot wel 40 personen! En optioneel in combinatie met onze serious games. Wel eens vergaderd en ondertussen een bom ontmanteld? In overleg is er veel mogelijk en we denken graag met je mee.

We ontvangen je graag in het Z-gebouw in het centrum van Leeuwarden!

Zaal huren?

Voor reserveringen of vragen zijn wij te bereiken via het contactformulier op deze website. Binnen uiterlijk twee werkdagen reageren wij. De beller of whatsapper is nog sneller.

Grote zaal

Ben je op zoek naar een ruime zaal die geschikt is voor maximaal 40 personen? Informeer dan eens naar de mogelijkheden tot het huren van onze grote zaal, gelegen in het Z gebouw, biedt ruimte aan 40 personen.  Maak je liever gebruik van een andere vorm in je opstelling?  een theater of U-vormopstelling zijn ook mogelijk in deze ruimte. er is ook de ruimte om stoelen in een kring te plaatsen. Bij het gebruiken van een van deze opstellingen kunnen er maximaal 30 personen aanschuiven.

De prijs voor het huren van de grote zaal is € 195,00 voor een dagdeel en € 325,00 voor een dag*.

Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW en inclusief een kan koffie en thee, fruitwater, het gebruik van beveiligde WiFi, een scherm en een flip-over. Optioneel ook inclusief professionele video-call set en de mini serious game ‘kraak de code’.

Trainingruimte(s)

Deze nieuwe vergaderzalen zijn  ruim en bevinden zich in het Z-gebouw. De ruimte beschikt over een vaste tafel voor maximaal 12 personen. De zaal heeft een moderne uitstraling en biedt je de mogelijkheid om in alle rust samen te vergaderen, ‘thuiswerken’ en/of te ontmoeten.

Het huren van deze zaal kost per dagdeel € 125,00 en per dag € 225,00.

Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW en inclusief een kan koffie en thee, fruitwater, het gebruik van beveiligde WiFi, een scherm en een flip-over. Optioneel ook inclusief professionele video-call set en de mini serious game ‘kraak de code’.

Effectief vergaderen of brainstormen? Speel eerst één van onze serious games. Zoals de serious bomkoffer, of probeer te ontsnappen uit de directeurskamer!

NIEUW! Brainstorm game. Teamleden worden geboeid aan aan een mysterieuze tafel. Onder tijdsdruk moeten zij zichzelf (en teamleden) bevrijden, maar ook creatieve oplossingen bedenken om het centrale vraagstuk.

Dien hieronder uw verzoek in om één of meerdere zalen te huren. Wij reageren binnen twee werkdagen.

Open chat
1
Hallo, kan ik je helpen?
Powered by