Hogan Assessments

In tegenstelling tot de meeste assessmentmethodes die zich richten op de zelfbeschreven identiteit van de kandidaat, richt Hogan zich op het gedrag dat anderen waarnemen. Dit is belangrijk omdat er vaak een verschil zit tussen hoe je jezelf ziet en hoe anderen jou zien, ervaren en beoordelen. Je reputatie is namelijk van grote invloed op hoe je interactie hebt met anderen.

Als je je aanmeldt voor een assessment bij ons, ontvang je een link om de assessments HPI, HDS en MVPI te maken op een moment dat het jou het beste uitkomt. Dit duurt ongeveer 1 uur. Vervolgens maken we een afspraak voor een feedbacksessie van ook ongeveer 1 uur. Deze kan fysiek plaatsvinden, maar ook online. Met het rapport en deze sessie krijg je waardevolle inzichten over je gedrag, uitdagingen en handvatten voor je persoonlijke en professionele ontwikkeling.

De resultaten van een Hogan assessment zijn zeer geschikt voor zowel persoonlijke- als teamontwikkeling.

Wil je meer weten over ons aanbod?

Voor vragen of opmerkingen zijn wij te bereiken via het contactformulier op deze website. Binnen uiterlijk twee werkdagen reageren wij. De beller of whatsapper is nog sneller.

Het kan bij onze eigen trainingslocatie in Leeuwarden (Zaailand 106) of op uw locatie met onze verplaatsbare serious games, deskundige trainers en interactieve werkvormen.

In samenwerking met het Grand Café is van alles mogelijk. Standaard bieden wij koffie, thee, fruitwater en lekkers aan. Vaak kiezen opdrachtgevers ook voor een luxe lunch of een borrel.

Elke opdracht is anders. Het vraagstuk, maar ook praktische zaken zoals de grootte van het team. In onze offerte delen we transparant waarvoor een opdrachtgever betaald. Hieronder een voorbeeld van een team van 8 personen op onze traininglocatie in Leeuwarden. Inclusief voorbereidingen, uitvoering en evaluatie.

Trainer: 625,-
Teamrapportage (+observant+serious game): 250,-
Locatie: 195,-
Catering: 40,-

Bekijk ook

Teamboost

De teamboost is een interactief dagdeel met serious games en deskundige trainers. Een leerzaam, plezierig en impactvol programma met serieuze activiteiten die gericht zijn op het bevorderen van communicatie, samenwerking, probleemoplossende vaardigheden en de algehele prestaties van een team. De teamboost is de start van teamontwikkeling.

Teamontwikkeling

Teams en organisaties die in hun kracht gezet worden, floreren. Dit draagt bij aan gezondheid en plezier op de werkvloer en betere prestaties. Wij geven inzicht in groepsdynamische processen en aanwezig potentieel en bieden advies, training en ondersteuning bij ontwikkelvraagstukken en veranderprocessen.

Open chat
1
Hallo, kan ik je helpen?
Powered by