Innovatie proeferij

JGM is een bedrijf dat zich richt op team- en organisatieontwikkeling. Om organisaties te helpen hun teamvaardigheden te verbeteren, bieden we de “Innovatieproeverij” service aan. Hierbij kunnen bedrijven alle verschillende producten van JGM uitproberen om te ontdekken welke het beste aansluiten bij hun behoeften en doelen. Deze service biedt een unieke kans om onze aanpak te ervaren en te ontdekken hoe we kunnen bijdragen aan de ontwikkeling van teams en organisaties.

Wil je meer weten over ons aanbod?

Voor vragen of opmerkingen zijn wij te bereiken via het contactformulier op deze website. Binnen uiterlijk twee werkdagen reageren wij. De beller of whatsapper is nog sneller.

De teamboost kan bij onze op onze eigen trainingslocatie in Leeuwarden (Zaailand 106) of op uw locatie met onze verplaatsbare serious games, deskundige trainers en interactieve werkvormen.

De teambooster duurt 1 dagdeel en kan de start zijn van een teamontwikkelingtraject.

De teambooster zal kunnen gaan over groepsdynamisch gedrag van jouw team, over krachten, talenten, voorkeuren en valkuilen in de breedste zin. Het analysemodel meet 48 specifieke variabelen, welke horen bij de vaardigheden samenwerken, communiceren en leiderschap.

In samenwerking met het Grand Café is van alles mogelijk. Standaard bieden wij koffie, thee, fruitwater en lekkers aan. Vaak kiezen opdrachtgevers ook voor een luxe lunch of een borrel.

Elke opdracht is anders. Het vraagstuk, maar ook praktische zaken zoals de grootte van het team. In onze offerte delen we transparant waarvoor een opdrachtgever betaald. Hieronder een voorbeeld van een team van 8 personen op onze traininglocatie in Leeuwarden. Inclusief voorbereidingen, uitvoering en evaluatie.

Trainer: 625,-
Teamrapportage (+observant+serious game): 250,-
Locatie: 195,-
Catering: 40,-

Bekijk ook

Serious Escaperoom

Het team wordt opgesloten en krijgt een gezamenlijke missie onder tijdsdruk. Welke talenten en gedragspatronen analyseert The Analyser in jouw team?

Serious Bomkoffer

Één persoon ziet de bom, de rest van het team krijgt de handleiding om de bom te ontmantelen. Hoe effectief communiceert jouw team?

Open chat
1
Hallo, kan ik je helpen?
Powered by