Vliegende start

Je bent onderdeel van een nieuw team. Je hebt een specifieke opdracht gekregen en het gezamenlijke doel is duidelijk. Maar wie zijn je collega’s? Wat zijn hun sterke punten? Hoe zitten ze persoonlijk in elkaar en wie moet je waarvoor vragen? Kortom, wat voor voorkeuren heeft jullie nieuwe team voor samenwerken, communiceren en leiderschap? Om hier spelenderwijs achter te komen, bieden wij deze serious game aan. Maak jij met jouw team ook een vliegende start?

Wat levert het op?

  • Theoretisch onderbouwde rapportage met inzichten in groepsdynamische processen op de vaardigheden samenwerken, communicatie en leiderschap.
  • Confrontatie met en bewustwording van krachten, talenten en valkuilen van jezelf en je teamgenoten op de vaardigheden samenwerken, communicatie en leiderschap.
  • Een plezierige en leerzame beleving voor het team.
  • Afspraken over optimaal gebruik van elkaars talenten
  • Zicht op hoe je het team kan versterken
  • Concrete handvatten om de opgedane ontwikkelpunten toe te passen in de praktijk.

Wat houdt het in                            

Met onze vliegende start begin je met een goede voorbespreking, zodat je de hoofdlijnen helder hebt. We starten vaak met een teamanalyse aan de hand van onze seriouse escaperoom, waarbij je 20 minuten lang actief gaat ervaren hoe een nieuw team functioneert. Na dit spannende spel ligt er een teamrapportage klaar met jullie voorkeursstijlen en de belangrijkste do’s en dont’s van deze stijlen. Met een trainer, coach of psycholoog gaan jullie vervolgens het eigen team analyseren door middel van camerabeelden uit de serious game en gaan jullie de vertaalslag maken naar de werkvloer. Waar liggen de talenten en krachten van je team en waar zitten de valkuilen? Vervolgens passen we serious games en workshops toe om in te zoomen op deze specifiek leervragen om te oefenen en trainen.

We sluiten de training af met het maken van afspraken om met elkaar te gaan experimenteren in de dagelijkse werkzaamheden. Periodiek komen we dan weer bij elkaar voor coaching en om te kijken hoe de experimenten lopen.

Informatie

Afhankelijk van de vraag ontwerpen we samen een programma. Mail ons voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Kunnen we je helpen?

Voor vragen of opmerkingen zijn wij te bereiken via het contactformulier op deze website. Binnen uiterlijk twee werkdagen reageren wij. De beller of whatsapper is nog sneller.

Kader

Wij hebben vette instrumenten en serious games die u in kan zetten voor training, teamanalyses en teamontwikkeling. Bent u een trainer of coach dan werken wij graag met u samen om tot maakwerk en het beste teamresultaat te komen!

Tijdsduur teamanalyse:

Eén of meerdere dagdelen

Competenties:

Het analysemodel meet 48 variabelen met als hoofdcompetenties

  • Samenwerken
  • Communicatie
  • Leiderschap

Locatie:

Op jouw locatie of bij ons in Leeuwarden

Open chat
1
Hallo, kan ik je helpen?
Powered by