Werkgeluk

In de hedendaagse dynamische werkomgeving, waar de druk hoog is en de balans tussen werk en privé voortdurend onder druk staat, is werkgeluk belangrijker dan ooit. Het is de motor die teams aandrijft naar uitzonderlijke prestaties en duurzame groei. Maar hoe zorg je ervoor dat werkgeluk geen bijzaak is, maar de kern van je organisatiecultuur?

In samenwerking met GelukWerkt.frl hebben we ons toegewijd aan het bevorderen van werkgeluk bij teams en organisaties. Plezier, voldoening en zingeving zijn drie pijlers die we terug laten komen in onze werkgeluk workshops, trainingen en ontwikkeltrajecten. Ons aanbod is speciaal ontworpen om niet alleen de cohesie en communicatie binnen teams te versterken, maar ook om een omgeving te creëren waarin werkgeluk kan bloeien.

Wat levert het op?

  • Theoretisch onderbouwde rapportage met inzichten in het werkgeluk van uw team.
  • Confrontatie met en bewustwording van krachten, talenten en valkuilen van jezelf en je teamgenoten rondom het thema werkgeluk.
  • Een plezierige en leerzame beleving voor het team.
  • Inzichten en afspraken over het behouden of creëren van werkgeluk.
  • Concrete handvatten om de opgedane ontwikkelpunten toe te passen in de praktijk.

Wat houdt het in?

Stel je voor dat je organisatie niet alleen bekend staat om zijn resultaten, maar ook als een plek waar medewerkers floreren, waar werkgeluk hand in hand gaat met productiviteit, en waar elk teamlid zich gewaardeerd en gemotiveerd voelt. Onze aanpak helpt bij het identificeren en aanpakken van de kernfactoren die werkgeluk beïnvloeden, van het versterken van de onderlinge relaties tot het bevorderen van een positieve bedrijfscultuur. Dit alles met als doel het creëren van een werkomgeving waarin iedereen zich betrokken en geïnspireerd voelt.

Informatie

Ben je klaar om werkgeluk binnen jouw organisatie naar een hoger niveau te tillen? Neem dan nu contact op voor een vrijblijvend gesprek, kennismaking met onze trainers of een demo van onze serious games.

Lees meer in de blog van Thom of beluister de podcasts van Carlo met trainers Martha Buning en Annemieke Mintjes of bel ons direct. We helpen je graag op weg naar een gelukkigere, gezondere en (nog) meer betrokken werkomgeving.

Wil je meer weten over ons aanbod?

Voor vragen of opmerkingen zijn wij te bereiken via het contactformulier op deze website. Binnen uiterlijk twee werkdagen reageren wij. De beller of whatsapper is nog sneller.

“We scoorden eigenlijk allemaal hoger op werkgeluk dan we vooraf dachten, dat was al een geweldig inzicht op zich”

Teamleider zorg

Bekijk ook

Teamontwikkeling

Teams en organisaties die in hun kracht gezet worden, floreren. Dit draagt bij aan gezondheid en plezier op de werkvloer en betere prestaties. Wij geven inzicht in groepsdynamische processen en aanwezig potentieel en bieden advies, training en ondersteuning bij ontwikkelvraagstukken en veranderprocessen.

Van werkdruk naar werkgeluk

Voelen jullie de constante druk van deadlines, stapelen de taken zich op en lijkt het alsof de balans tussen werk en privéleven steeds verder te zoeken is? Je bent niet alleen. In de huidige snelle wereld is werkdruk een veelvoorkomend probleem, maar wat als we je vertellen dat het mogelijk is om deze uitdaging om te zetten in een bron van voldoening en (werk)geluk?

Open chat
1
Hallo, kan ik je helpen?
Powered by