Vliegende start

Je bent onderdeel van een nieuw team. Je hebt een specifieke opdracht gekregen en het gezamenlijke doel is duidelijk. Maar wie zijn je collega’s? Wat zijn hun sterke punten? Hoe zitten ze persoonlijk in elkaar en wie moet je waarvoor vragen? Kortom, wat voor voorkeuren heeft jullie nieuwe team voor samenwerken, communiceren en leiderschap? Om hier spelenderwijs achter te komen, bieden wij deze serious game aan. Maak jij met jouw team ook een vliegende start?

Wat levert het op

  • Theoretisch onderbouwde rapportage met inzichten in groepsdynamische processen op de vaardigheden samenwerken, communicatie en leiderschap.
  • Confrontatie met en bewustwording van krachten, talenten en valkuilen van jezelf en je teamgenoten op de vaardigheden samenwerken, communicatie en leiderschap.
  • Een plezierige en leerzame beleving voor het team.
  • Afspraken over optimaal gebruik van elkaars talenten
  • Zicht op hoe je het team kan versterken
  • Concrete handvatten om de opgedane ontwikkelpunten toe te passen in de praktijk.

Wat houdt het in                            

Met onze vliegende start begin je met een goede voorbespreking, zodat je de hoofdlijnen helder hebt. We starten vaak met een teamanalyse aan de hand van onze seriouse escaperoom, waarbij je 20 minuten lang actief gaat ervaren hoe een nieuw team functioneert. Na dit spannende spel ligt er een teamrapportage klaar met jullie voorkeursstijlen en de belangrijkste do’s en dont’s van deze stijlen. Met een trainer, coach of psycholoog gaan jullie vervolgens het eigen team analyseren door middel van camerabeelden uit de serious game en gaan jullie de vertaalslag maken naar de werkvloer. Waar liggen de talenten en krachten van je team en waar zitten de valkuilen? Vervolgens passen we serious games en workshops toe om in te zoomen op deze specifiek leervragen om te oefenen en trainen.

We sluiten de training af met het maken van afspraken om met elkaar te gaan experimenteren in de dagelijkse werkzaamheden. Periodiek komen we dan weer bij elkaar voor coaching en om te kijken hoe de experimenten lopen.

Informatie

Afhankelijk van de vraag ontwerpen we samen een programma. Mail ons voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Wil je meer weten over ons aanbod?

Voor vragen of opmerkingen zijn wij te bereiken via het contactformulier op deze website. Binnen uiterlijk twee werkdagen reageren wij. De beller of whatsapper is nog sneller.

Het kan bij onze eigen trainingslocatie in Leeuwarden (Zaailand 106) of op uw locatie met onze verplaatsbare serious games, deskundige trainers en interactieve werkvormen.

Eén of meerdere dagdelen

Het analysemodel meet 48 variabelen met als hoofdcompetenties

  • Samenwerken
  • Communicatie
  • Leiderschap

In samenwerking met het Grand Café is van alles mogelijk. Standaard bieden wij koffie, thee, fruitwater en lekkers aan. Vaak kiezen opdrachtgevers ook voor een luxe lunch of een borrel.

Elke opdracht is anders. Het vraagstuk, maar ook praktische zaken zoals de grootte van het team. In onze offerte delen we transparant waarvoor een opdrachtgever betaald. Hieronder een voorbeeld van een team van 8 personen op onze traininglocatie in Leeuwarden. Inclusief voorbereidingen, uitvoering en evaluatie.

Trainer: 625,-
Teamrapportage (+observant+serious game): 250,-
Locatie: 195,-
Catering: 40,-

Bekijk ook

Teamvaardigheden verbeteren

Verbeter de samenwerking in je team met onze begeleiding en games. Ontdek en werk aan gedragspatronen, disbalans in teamsamenstelling, communicatiestijlen, leiderschap en cultuur. Behaal optimale prestaties door te werken aan fysieke en mentale rust van het team.

Van goed naar excellent

Goede teams met een gedeeld doel, visie en aanpak, vertrouwen en continue groei vereisen toewijding en discipline om excellent te zijn. Feedback geven en ontvangen van collega’s is essentieel voor individuele groei en een sterke teamrelatie.

Open chat
1
Hallo, kan ik je helpen?
Powered by