Ruben is hoofd communicatie en concludeerde dat we wat te weinig reviews hebben. De wereld is nep, maar wij zijn jouw heel dankbaar als je als echte vriend een review wilt toevoegen. Hiernaast een QR code(waar je ook op kunt klikken) die je snel doorverwijst naar onze Google pagina. Hieronder ook een aantal voorbeelden van reviews die je kan kopiëren en plakken.

Klik op de afbeelding of scan de QR code om direct naar de goede Google review pagina te gaan.

Dit is Ruben

 1. “Wow, wat een ervaring met JGM! Ze snappen echt hoe je leren leuk maakt. Ons team is nu sterker dan ooit. Aanrader!”
 2. “Echt top gedaan door JGM! Ons teamtraject was een mix van fun en serieuze groei. Deze gasten weten hoe ze de boel moeten aanpakken. 👍”
 3. “Had nooit gedacht dat ‘spelen’ ons team zoveel verder zou helpen. Dankzij JGM zien we nu echt verbetering. Zeker voor herhaling vatbaar!”
 4. “JGM heeft ons team op een nieuwe manier leren samenwerken. Superleuke ervaring en mega leerzaam. Aanrader voor elk team!”
 5. “Geweldige tijd gehad bij JGM. Ons team is nu veel hechter. De trainers zijn top en de serious games een echte eye-opener!”
 6. “Als je team een boost nodig heeft, moet je bij JGM zijn. Spelen, leren en groeien, allemaal in één. Beste teamboost ooit!”
 7. “Thanks, JGM, voor het op scherp zetten van ons team. De games en de nabespreking waren goud waard. We zijn nu zoveel sterker!”
 8. “JGM heeft ons echt geholpen om als team te groeien. Hun aanpak is uniek, effectief en superleuk. Niet twijfelen, gewoon doen!”
 9. “Had nooit verwacht dat leren zo leuk kon zijn. JGM heeft ons team naar een hoger niveau getild. Thanks voor de geweldige ervaring!”
 10. “Samenwerken met JGM was een feestje. Ze hebben ons team echt verder geholpen. Hun aanpak is zowel fun als leerzaam. Aanrader!”
 11. “Het traject dat wij met JGM serious eXperiences hebben doorlopen, overtrof onze verwachtingen. De professionaliteit en deskundigheid waarmee ons teamontwikkelingstraject werd begeleid, heeft geleid tot significante verbeteringen binnen ons team.”
 12. “Wij waarderen de gedegen voorbereiding, uitvoering en evaluatie door JGM ten zeerste. Hun methodiek in het toepassen van serious games heeft ons team voorzien van concrete handvatten voor verbetering in samenwerking en communicatie.”
 13. “De samenwerking met JGM Serious eXperiences is bijzonder vruchtbaar gebleken. Hun benadering heeft een duidelijke meerwaarde geboden in ons streven naar effectieve teamontwikkeling.”
 14. “Het expertise van JGM op het gebied van teamontwikkeling en hun inzet van innovatieve leerinstrumenten hebben een substantiële bijdrage geleverd aan het functioneren van ons team.”
 15. “Wij bevelen JGM Serious eXperiences met klem aan als partner voor elk bedrijf dat op zoek is naar een grondige en effectieve benadering van teamontwikkeling. Hun professionele aanpak en resultaatgerichte methodieken zijn van onschatbare waarde gebleken.”
 16. “Het engagement en de professionaliteit van het team van JGM tijdens ons ontwikkelingstraject waren van uitzonderlijk hoog niveau. De impact op ons team is merkbaar en duurzaam.”
 17. “De inzet van serious games door JGM heeft niet alleen geleid tot een verbeterde teamdynamiek, maar ook tot een dieper inzicht in individuele rollen binnen ons team. Wij zijn JGM zeer erkentelijk voor hun bijdrage.”
 18. “De methodische aanpak van JGM serious eXperiences, gecombineerd met hun diepgaande kennis van teamdynamieken, heeft ons voorzien van waardevolle inzichten en praktische toepassingen voor ons team.”
 19. “Als organisatie hebben wij aanzienlijk geprofiteerd van de samenwerking met JGM. Hun op maat gemaakte programma’s en de deskundige begeleiding van Jeffrey en Annemieke hebben geleid tot meetbare verbeteringen in onze teamprocessen.”
 20. “De professionele benadering en het maatwerk dat JGM serious experiences biedt in hun teamontwikkelingstrajecten, hebben een directe en positieve impact gehad op onze organisatie. Hun dienstverlening is van zeer hoge kwaliteit.”
 21. “Bij JGM serious eXperiences vinden ze de perfecte balans tussen leren en plezier. Ons team heeft zoveel geleerd, en de manier waarop was echt uniek en effectief.”
 22. “Kan niet genoeg goede dingen zeggen over onze ervaring met JGM. Professioneel, maar ook superleuk. Ze hebben ons team echt geholpen te groeien.”
 23. “JGM heeft onze verwachtingen overtroffen. Hun aanpak is zowel professioneel als toegankelijk, en het resultaat is een hechter team.”
 24. “Serious games met JGM was een eye-opener voor ons team. De combinatie van leren en spelen werkt echt. Plus, de trainers zijn top!”
 25. “De aanpak van JGM is echt iets anders. Deskundig, maar ook down-to-earth. Ons team heeft veel geleerd en we hebben ook veel plezier gehad.”
 26. “Met JGM Serious eXperiences heb je het beste van twee werelden: serieuze teamontwikkeling en een leuke, interactieve ervaring.”
 27. “Onze ervaring met JGM was indrukwekkend. Ze combineren deskundigheid met een persoonlijke aanpak en zorgen voor echte verbeteringen.”
 28. “JGM heeft niet alleen ons team versterkt, maar ook onze manier van werken veranderd. Hun unieke mix van spelen en leren is goud waard.”
 29. “Aan het werk met JGM voelde nooit als werk. Het was leerzaam, leuk en ongelooflijk effectief. Hun trainers zijn echt van een ander niveau.”
 30. “JGM brengt professionaliteit en plezier samen op een manier die je zelden ziet. Ons team is er zoveel sterker en hechter door geworden.”

Open chat
1
Hallo, kan ik je helpen?
Powered by