Workshop AI

Artificial Intelligence (AI) is een revolutionaire technologie die de manier waarop we leven en werken voorgoed verandert. Van zelfrijdende auto’s tot slimme assistenten, de impact van AI is overal te zien. Toch kan het begrijpen van deze technologie overweldigend zijn en lijkt het soms alsof het alleen geschikt is voor techneuten en programmeurs.

Het begrijpen van AI en het gebruik ervan binnen jouw bedrijf of project kan leiden tot een grotere efficiëntie, betere besluitvorming en grotere winstgevendheid. Door het toepassen van AI kunnen processen worden geautomatiseerd, patronen worden geanalyseerd en waardevolle inzichten worden verkregen die anders verborgen zouden blijven.

Chat GPT is zo’n AI tool die de wereld op dit moment op zijn kop zet. Tijdens onze workshop over AI leer je hoe je deze technologie effectief kunt toepassen binnen jouw bedrijf of project. We bespreken de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van AI en laten zien hoe je AI kunt gebruiken om problemen op te lossen en nieuwe kansen te benutten. Of je nu een ondernemer, marketeer of technicus bent, deze workshop is geschikt voor iedereen die wil begrijpen hoe AI de toekomst van werk en innovatie bepaalt.

Wat levert het op

Een workshop over AI en ChatGPT biedt waardevolle kennis en praktische vaardigheden die deelnemers direct kunnen toepassen in hun eigen werk. Het is een geweldige kans om te leren van experts in het veld en om verbinding te maken met andere professionals die zich bezighouden met taaltechnologie.

  • Inzicht in de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van AI, taaltechnologie en de mogelijkheden die ChatGPT biedt.
  • Kennis van de mogelijkheden en beperkingen van ChatGPT, waardoor deelnemers beter in staat zijn om de technologie effectief te gebruiken in hun projecten of bedrijf.
  • Het team ervaart een plezierige en leerzame beleving.
  • Concrete handvatten om de opgedane ontwikkelpunten toe te passen in de praktijk.
  • Een netwerk van gelijkgestemde professionals en experts in het veld, waarmee deelnemers kennis en ervaringen kunnen delen en ideeën kunnen uitwisselen.

Wat houdt het in

Onze AI lezingen, workshops en inspiratiesessies worden gegeven door deskundige; Mats Dekker die veel ervaring heeft met de technologieën en altijd op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen en trends. Mats is ‘matsiemaal’ gepassioneerd over het thema en ziet het als zijn missie om zijn kennis en ervaringen rondom dit onderwerp te delen: “AI zal je baan niet over nemen, maar de mensen die de potentie van deze technologie goed begrijpen en effectief weten toe te passen misschien wel. Zij hebben een enorme voorsprong op anderen. Het gebruik van AI kan de productiviteit, efficiëntie en kwaliteit van het werk aanzienlijk verbeteren, waardoor bedrijven en individuen meer kunnen bereiken dan voorheen. Door te investeren in kennis en vaardigheden op het gebied van AI, kunnen mensen deze technologie omarmen en erop anticiperen, waardoor ze de toekomst van werk en innovatie kunnen bepalen in plaats van dat ze erdoor overrompeld worden.”.

We bieden lezingen aan van 45 tot 90 minuten en interactieve workshops van 2,5 uur of langer. De presentaties en workshops worden aangepast aan de branche of voorkeuren van de opdrachtgever. Tijdens de workshop deelt Mats kennis, ervaringen en trends en worden deelnemers ook zelf aan het werk gezet, zodat zij kunnen oefenen met AI en ChatGPT.

Informatie

Mail ons voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Wil je meer weten over AI of over ons aanbod?

Voor vragen of opmerkingen zijn wij te bereiken via het contactformulier op deze website. Binnen uiterlijk twee werkdagen reageren wij. De beller of whatsapper is nog sneller.

De lezing of workshop over AI en ChatGPT kan bij onze eigen locatie in Leeuwarden (Zaailand 106) of op uw locatie.

Lezingen duren 45 of 90 minuten, een workshop minimaal 2,5 uur.

In samenwerking met het Grand Café is van alles mogelijk. Standaard bieden wij koffie, thee, fruitwater en lekkers aan. Vaak kiezen opdrachtgevers ook voor een luxe lunch of een borrel.

Elke opdracht is anders. Het vraagstuk, maar ook praktische zaken zoals de grootte van het team. In onze offerte delen we transparant waarvoor een opdrachtgever betaald. Hieronder voorbeelden voor een groep van 15 personen op onze locatie in Leeuwarden of op een locatie in Friesland, Groningen of Drenthe naar keuze. Inclusief voorbereidingen, uitvoering en evaluatie.

LEZINGEN

Lezing op uw locatie in Leeuwarden: 250,-.
Lezing bij ons op locatie in Leeuwarden (inclusief catering): 450,-
Lezing op uw locatie in Friesland, Groningen of Drenthe (inclusief reistijd): 450,-.

WORKSHOPS

Workshop op uw locatie in Leeuwarden: 500,-.
Workshop bij ons op locatie in Leeuwarden (inclusief catering): 695,-.
Workshop op uw locatie in Friesland, Groningen of Drenthe (inclusief reistijd): €695,-.

Bekijk ook

Bomvol communicatie

Ontdek de voorkeursstijlen van je team en verbeter de communicatie met “Bomvol communicatie”. Leer hoe informatie verschillend wordt geïnterpreteerd en gebruik de inzichten om effectiever samen te werken. Bereik succes met deze praktische training.

Vliegende start

Ontdek de voorkeuren van je nieuwe team en leer je collega’s kennen met deze serious game. Maak een vliegende start en vergroot de kans op succes met deze praktische tool voor effectieve samenwerking.

Open chat
1
Hallo, kan ik je helpen?
Powered by