Boost je team en ga stralend de zomer in!

De zomer staat voor de deur en dit is het perfecte moment om je team een verfrissende boost te geven! Na maanden van hard werken is het tijd om samen nieuwe energie op te doen, mijlpalen te vieren en sterker terug te komen.

Speciale zomer aanbieding: tot en met 19 juli!

De zomerboost heeft een duidelijk thema, namelijk: Verbinding en effectief samenwerken. Elkaar (nog) beter leren kennen; voorkeuren, krachten, talenten en valkuilen, verbinding, effectief samenwerken en inzichten in teamrol zijn verwerkt in het programma. Het dagdeel zal bijdragen aan groepsdynamische processen op de vaardigheden samenwerken, communicatie en leiderschap. Het team ervaart een plezierige en leerzame beleving. Het wordt een (inter)actief programma.

Als mens hebben we allemaal verschillende voorkeuren als het gaat om leren. We verwerken deze leerstijlen in ons programma: theorie, interactie, observeren, reflecteren, ervaren en doen. We willen een informele, open, nieuwsgierige en leergieriger sfeer neerzetten, waarin we met elkaar en van elkaar leren. Het programma is gezamenlijk (maar tijdens werkvormen soms wel in kleinere teams) met veel interactie en in een veilige omgeving.

Wij organiseren het programma, de locatie (Zaailand 106) en catering. In de ochtend (inloop om 8.45u, start om 9.00u en het programma is om 12.30u klaar) of middag (inloop12.45u, start 13.00u tot 16.30u). Optioneel met aansluitend een luxe lunch of borrel!

Speciale aanbieding (geldig tm 19 juli): teams van 2-8 personen 650 euro ex btw. Teams van 9-20 personen 950 euro ex btw.

Waarom kiezen voor onze Zomer Teamboost?

  • Inzichten en Groei: Ontdek de verborgen talenten binnen je team en leer hoe je deze optimaal kunt inzetten.
  • Verbeterde Communicatie: Werk aan effectieve communicatievaardigheden om misverstanden te voorkomen en samenwerking te bevorderen.
  • Teamgevoel: Versterk de onderlinge band en creëer een positieve werksfeer.
  • Energie en Motivatie: Ga vol energie en hernieuwde motivatie de zomer in, klaar om samen nieuwe hoogtes te bereiken.

Wil je meer weten over onze zomerboost voor jouw team?

Voor vragen of opmerkingen zijn wij te bereiken via het contactformulier op deze website. Binnen uiterlijk twee werkdagen reageren wij. De beller of whatsapper is nog sneller.

De zomer teamboost kan bij onze op onze eigen trainingslocatie in Leeuwarden (Zaailand 106) of op uw locatie met onze verplaatsbare serious games, deskundige trainers en interactieve werkvormen.

De standaard zomer teambooster duurt 1 dagdeel, maar kan ook als workshop of teambuilding activiteit ingezet worden van 90 minuten. Belangrijk: de zomer teambooster eindigt altijd met een borrel.

In samenwerking met het Grand Café is van alles mogelijk. Standaard bieden wij gedurende de zomer teamboost koffie, thee, fruitwater en lekkers aan. Na afloop is de borrel simpel of uitgebreid en duurt die zo lang als jullie willen.

team boost activiteit zomer teambuilding

Kom je met je team of de hele afdeling?

Ontdek ons unieke aanbod en krijg gigantische korting op een aantal van onze meest populaire workshops! Duik met je team in de wereld van serious gaming en beleef leerzame en fun activiteiten die je vaardigheden op de proef stellen. Of je nu kiest voor een spannende escaperoom, een interactieve bomkoffer of het levendige Monopoly-spel, elk evenement is ontworpen om plezier en educatie te combineren. Sluit de dag af met een gezellige borrel, waar je kunt napraten en genieten van elkaars gezelschap. Grijp deze kans en boek nu je zomer teamboost met korting voor een onvergetelijke ervaring!

Teamuitje (5 tot 25 pers)

Om het voorjaar op een fijne manier met je team af te sluiten, dagen we je uit voor onze teamboost. Een unieke ervaring vol met uitdagingen om uit onze serious escaperoom te ontsnappen. De activiteit combineert plezier en leren op een boeiende manier, waarbij je je vaardigheden kunt testen en samenwerken centraal staat. In een mix van spanning en educatie, ontdek je hoe je met plezier kunt leren terwijl je geniet van de ultieme escaperoom ervaring. Bereid je voor op een dagdeel vol fun en leermomenten, waarin je creativiteit en probleemoplossend vermogen op de proef worden gesteld. Afsluitend kun jij alles nog eens lekker met je team nabespreken tijdens de borrel. Laten we samen deze zomer op een onvergetelijke manier afsluiten!

Bedrijfsuitje voor (25-100 pers)

Ben jij er klaar voor om knallend de zomer in te gaan? Wat dacht je van een serious escaperoom XXL ervaring die jij en de afdeling op het puntje van je stoel houdt? Onze Escaperoom XXL biedt een unieke, interactieve uitdaging voor groepen van 25 tot 100 personen. Werk samen met je team om puzzels op te lossen, aanwijzingen te ontdekken en de JGM post mee te nemen uit de kamer  voordat de tijd om is. Stel je voor: spanning, adrenaline en samenwerking terwijl je met je collega’s de klok verslaat. Na de intensieve maar leuke uitdaging, kun je ontspannen en napraten tijdens een gezellige borrel. Mis deze kans niet om een onvergetelijk avontuur te beleven. Boek nu onze Escaperoom XXL en maak van je evenement een groot succes!

De zomer teamboost met bijvoorbeeld deze serious games

Serious Bomkoffer

Ontdek tijdens de zomer teamboost de voorkeursstijlen van je teamgenoten en verbeter de communicatie met de Serious Bomkoffer. Leer hoe informatie verschillend wordt geïnterpreteerd en gebruik de inzichten om effectiever samen te werken. Bereik succes met deze praktische training.

Serious Escaperoom

Onze escaperoom is een teambuilding activiteit, maar wordt serious door The Analyser. Tijdens het spel wordt ‘The Analyser software’ objectief ingevuld door een gedragsdeskundige. Uit The Analyser komt een teamrapportage met inzichten over voorkeurstijllen, talenten en valkuilen van het team en de individu.

Reserveer nu jouw zomer teamboost!

JGM serious eXperiences

  • 06 577 039 31

  • info@JGM-se.nl

Social Media

Wil je geïnspireerd blijven? Mis niks en volg ons op Facebook en LinkedIn. Of lees de artikelen en bekijk de vlogs op deze website.

Open chat
1
Hallo, kan ik je helpen?
Powered by