Videoanalist

Wat gebeurt er in jouw team? Waarom werkt jouw team zoals het werkt? Onze videoanalist heeft daarop het antwoord. Videoanalist is een vrij nieuwe professie. Je ziet het tegenwoordig veel in voetbal, waarbij videoanalisten beelden van de tegenstander analyseren om in samenspraak met de trainer de tactiek voor de wedstrijd te bepalen. Wij gebruiken onze videoanalisten op eenzelfde manier. Je kunt onze videoanalisten inzetten voor jouw games, waarbij wij de gedragspatronen van de teams observeren. Zo maken we van jouw game een serious game dat ingezet kan worden voor ontwikkelingsdoeleinden.

Wat levert het op ?

  • Nieuwe doelgroep zakelijke markt
  • Hogere bezettingsgraad van je game
  • Een grondige analyse op teamniveau voor organisaties in combinatie met een leuk teamuitje
  • Snel inzicht in natuurlijk gedrag en gedragspatronen van het team
  • Professionaliseringslag om van jouw game een serious game te maken

Wat houdt het in

Terwijl het team jouw game ervaart, observeert de videoanalist ‘live’ het gedrag van het team. Doordat het team zo in de ervaring opgaat, zal het team natuurlijk gedrag laten zien. De ervaren videoanalist analyseert de videobeelden van het team en zorgt aan de hand van een gestructureerde observatielijst voor inzichten in teamgedrag.  Hij/zij is getraind om teamgedrag te herkennen in een game setting en om een vertaling te maken naar de praktijk. Achter de schermen wordt het teamgedrag geobserveerd. Als het team jouw game heeft afgerond, heeft de videoanalist een rapportage klaarliggen met inzichten omtrent groepsdynamische processen.

Resultaten

Het inhuren van onze videoanalist zorgt ervoor dat jij als gamebezitter een nieuwe markt aan kan boren. Door de analyse en rapportage van onze videoanalist wordt je game namelijk nog interessanter voor de zakelijke markt. Onze videoanalisten zijn expert in het observeren van natuurlijk gedrag en ingeslepen gedragspatronen van huidige en nieuwe teams in een serious gaming setting. Aan de hand van onze theoretisch onderbouwde analysemodel worden de vaardigheden samenwerken, communiceren en leiderschap op teamniveau geobserveerd en gemeten. Hierdoor krijg je snel beeld een helder en natuurgetrouw beeld van het team in een serious gaming setting, wat in 99 van de 100 gevallen 1 op 1 vertaald kan worden naar een werk gerelateerde praktijksetting. Door gebruik te maken van onze videoanalisten creëer je een nieuwe dienst en genereer je een ruimer aanbod.

Informatie

Wil je meer halen uit jouw game halen, neem dan snel contact op met één van onze videoanalisten.

Kunnen we je helpen?

Voor vragen of opmerkingen zijn wij te bereiken via het contactformulier op deze website. Binnen uiterlijk twee werkdagen reageren wij. De beller of whatsapper is nog sneller.

Kader

Tijdsduur teamanalyse:

De tijdsduur van jouw game

Aantal deelnemers:

3 tot 6 personen per team

Competenties:

  • Samenwerken
  • Communicatie
  • Leiderschap

Het analysemodel meet 48 variabelen met als hoofdcompetentie’s

Opties:

  • Nabespreking
  • Reflectie onder begeleiding van onze videoanalist

Locatie:

Op jouw locatie of via een videoverbinding (zoals Zoom, MS Team of Skype)

Open chat
1
Hallo, kan ik je helpen?
Powered by