Voor escaperoomeigenaren

De consumentenmarkt voor escaperooms raakt verzadigt. Er is veel aanbod van entertainment. Klanten zijn tevreden, maar er zijn weinig terugkerende klanten. De zakelijke markt is echter juist op zoek naar moderne vormen van trainen en opleiden.  Met ons analysemodel kunnen we van jouw escaperoom een serious game maken, zonder dat je hoeft te investeren in aanpassingen, materiaal en nieuw of extra personeel.

Kunnen we je helpen?

Voor vragen of opmerkingen zijn wij te bereiken via het contactformulier op deze website. Binnen uiterlijk twee werkdagen reageren wij. De beller of whatsapper is nog sneller.

Werkwijze

Door ons een video van de escaperoom op te sturen kunnen wij controleren of wij een betrouwbare teamanalyse kunnen uitvoeren. We weten al dat zo’n 80% van de westerse escaperooms geschikt zijn. Als de teamanalyse uitgevoerd kan worden, kunnen we samenwerken. We sturen je teksten op welke je eventueel kan gebruiken om je huidige klanten (die ook ergens werken) of de zakelijke markt in het algemeen aan te spreken via jouw marketingkanalen.

Tijdens een opdracht huur je onze videoanalist in per team of dag en krijg je de teamrapportage als pdf bestand binnen 10 minuten na het spel opgestuurd. Deze kosten (en een marge voor jezelf) neem je uiteraard mee in de offerte naar je zakelijke klant. De ervaringen van het team én de teamrapportage zullen besproken kunnen worden door een coach of trainer, wat je nog een extra dienst kan opleveren waar je geld aan kan verdienen. Ons doel is om via onze teamrapportages zo veel als mogelijk teams en organisaties verder te helpen in hun ontwikkeling.

Terwijl het team jouw game ervaart, observeert de videoanalist ‘live’ het gedrag van het team. Doordat het team zo in de ervaring opgaat, zal het team natuurlijk gedrag laten zien.

Open chat
1
Hey, kunnen we van jouw escaperoom een serious game maken?
Powered by