Visieontwikkeling

Het helder formuleren van een visie op de toekomst en het uitwerken van een strategische route om daar te komen is niet altijd eenvoudig, zelfs niet als je eigenlijk best wel weet wat je wilt. Het vergt een hoop: het ophalen van meningen, het wegen van belangen en het ordenen van alle beschikbare informatie. JGM serious eXperiences helpt je om al deze stappen in 1 dag te nemen. We zetten door middel van  creatieve werkprocessen je brein in de hoogste versnelling. Samen met je team halen we belangrijke input op en skippen we de onzin. Gedurende de dag worden de interne en externe omgeving onder de loep genomen en destilleren we de ambities voor korte of langere termijn. Aan het eind van een intensieve maar inspirerende dag stap je de deur uit met alle ingrediënten die de basis vormen voor een helder en concreet plan.

“We gingen van vraagstuk naar oplossing in 1 dag, normaal duurt dit maanden” medewerker van ziekenhuis Nij Smellinghe.

Wat gaan we doen?

Een goede voorbereiding is het halve werk. In samenwerking met de opdrachtgever formuleren we een heldere vraag. Op basis hiervan kiezen we de werkvormen en ontwerpen we het dagprogramma. We kunnen putten uit veel verschillende creatieve vormen om samen met de deelnemers informatie boven tafel te halen. Een visiedag bij JGM serious eXperiences is daarom voor ieder bedrijf anders.

Wat levert het op?

  • Alle relevantie keuzes voor een heldere visie onderbouwd met strategische route
  • Hoge kwaliteit van input voor de planvorming
  • Teambuilding en draagvlak bij het team door gezamenlijke inspanning
  • Tijdwinst

Resultaat

We helpen na deze dag graag mee met de verdere concretisering door er een tweede dag aan vast te koppelen. Op basis van een aantal theoretische modellen brengen we visie en strategie onder in heldere documenten. Overigens houden we niet zo heel erg van schrijven en geloven we meer in de taal van het beeld. Dat vinden stakeholders en medewerkers over het algemeen ook een stuk prettiger. Die creatieve uitwerking pakken we dan ook met veel plezier en deskundigheid op.

Informatie

Nieuwsgierig? Neem contact met ons op of vraag vrijblijvende om een offerte.

Kunnen we je helpen?

Voor vragen of opmerkingen zijn wij te bereiken via het contactformulier op deze website. Binnen uiterlijk twee werkdagen reageren wij. De beller of whatsapper is nog sneller.

Kader

Tijdsduur:

Dit product duurt minimaal één dag (exclusief voorbereidingen).

Aantal deelnemers:

8 tot 50 personen.

Opties:

  • Dagprogramma ‘ophalen’
  • Dagprogramma ‘ordenen & concretiseren’
  • Beeldend notulist

Locatie:

Bij ons in Leeuwarden of op een geschikte locatie bij u in de buurt

Open chat
1
Hallo, kan ik je helpen?
Powered by