MapsTell | Gedragsstijl

Ontdek de kracht van Personal Mapping om meer inzicht te krijgen in gedragsstijlen en beter begrip te hebben voor elkaar op de werkvloer. Deze training helpt je te begrijpen hoe je anderen positief kunt beïnvloeden en waarom sommige samenwerkingen beter werken dan andere. Met zestien landkaarten die persoonlijke routebeschrijvingen bieden, krijg je inzicht in alle gedrags- en communicatiekenmerken, inclusief kwaliteiten en valkuilen.

Het rapport van de Routebeschrijving biedt een unieke verdieping op de PersonalMap en gaat in op de verschillen tussen Actief gedrag en Instinctief gedrag en in welke mate de gedragsstijlen zichtbaar zijn in het gedrag. Naast een persoonlijke toelichting biedt het rapport ook handige omgangs- en communicatietips.

De Wereld van Verschil is een grote kaart waarin alle landschappen en de vier hoofdstijlen c.q. rijken worden weergegeven. Deze kaart wordt afgebeeld op een grote vloermat waar groepen/teams op kunnen staan en kunnen “rondreizen” door het landschap van gedrag. De kracht van de training ligt in de oefeningen en werkvormen, waarbij gedrag direct zichtbaar wordt. Dit geeft deelnemers de mogelijkheid om in dialoog te gaan met elkaar over het gedrag dat zij zien en ervaren op de mat.

Deze training is beschikbaar voor bedrijven als in-company training of op een externe locatie. Het is de perfecte manier om elkaar beter te leren kennen tijdens of na een fusie of als nieuw team. Klik hier om jezelf in kaart te brengen met een vereenvoudigde variant van jouw gedragsstijl en ontdek wat deze training voor jou en jouw team kan betekenen.

Wil je meer weten over ons aanbod?

Voor vragen of opmerkingen zijn wij te bereiken via het contactformulier op deze website. Binnen uiterlijk twee werkdagen reageren wij. De beller of whatsapper is nog sneller.

Het kan bij onze eigen trainingslocatie in Leeuwarden (Zaailand 106) of op uw locatie met onze verplaatsbare serious games, deskundige trainers en interactieve werkvormen.

In samenwerking met het Grand Café is van alles mogelijk. Standaard bieden wij koffie, thee, fruitwater en lekkers aan. Vaak kiezen opdrachtgevers ook voor een luxe lunch of een borrel.

Elke opdracht is anders. Het vraagstuk, maar ook praktische zaken zoals de grootte van het team. In onze offerte delen we transparant waarvoor een opdrachtgever betaald. Hieronder een voorbeeld van een team van 8 personen op onze traininglocatie in Leeuwarden. Inclusief voorbereidingen, uitvoering en evaluatie.

Trainer: 625,-
Teamrapportage (+observant+serious game): 250,-
Locatie: 195,-
Catering: 40,-

Bekijk ook

Hogan Assessment

Hogan assessments richten zich op gedrag dat anderen waarnemen in plaats van de zelfbeschreven identiteit van de kandidaat. Het assessment bestaat uit de HPI, HDS en MVPI en biedt waardevolle inzichten voor persoonlijke- en teamontwikkeling. Na het maken van de assessments volgt een feedbacksessie.

Teamontwikkeling

Teams en organisaties die in hun kracht gezet worden, floreren. Dit draagt bij aan gezondheid en plezier op de werkvloer en betere prestaties. Wij geven inzicht in groepsdynamische processen en aanwezig potentieel en bieden advies, training en ondersteuning bij ontwikkelvraagstukken en veranderprocessen.

Open chat
1
Hallo, kan ik je helpen?
Powered by