Teamontwikkeling: impactvoller en leuker

Welkom op de website van JGM serious eXperiences. Wij zijn een serious gaming & training bedrijf uit Leeuwarden, gestart door Jeffrey Meijer (serious gaming) en Thom van der Meer (onderzoeker). Via ons unieke analysemodel analyseren we teams en organisaties op een leuke manier aan de hand van real life data in onze serious games. De ervaringen uit de serious games én de teamrapportages op het gebied van samenwerken, communiceren en leiderschap zijn de basis van onze onderzoeken en trainingen.

door Jeffrey Meijer

“Wij willen teams in Nederland klaar maken voor de teamvaardigheden van de toekomst door teamontwikkeling impactvoller en leuker te maken aan de hand van theoretisch onderbouwde eXperiences en kwantitatieve onderzoeken”. Jeffrey Meijer

Visie

Wij geloven in de kracht van de combinatie tussen spelen én leren. Bij serious gaming zit het belangrijkste leereffect in de zelfreflectie. De grootste toegevoegde waarde ontstaat ná het spelen van het spel door een goede transfer begeleidt door professionals en onderbouwd met praktische ervaring en theoretische modellen.

Elk mens heeft een uniek karakter en specifieke persoonlijke eigenschappen. In een succesvol team komen deze bij elkaar. Je moet deze unieke eigenschappen wel van elkaar herkennen en accepteren. In een team bouw je voort op deze unieke persoonlijke eigenschappen om samen verder te komen. De positieve emoties die daardoor gegenereerd worden leveren een hogere motivatie én effectievere samenwerking op.

Zo doen we dat

Wij helpen uw teams op een impactvolle én leuke manier bij hun ontwikkel- en verandertrajecten op het gebied van samenwerken, communicatie en leiderschap. Daarvoor bieden wij teams en coaches onze betrouwbare en gevalideerde serious games, assessments en teamrapportages aan. Onze medewerkers en partners werken elke dag vol trots aan het creëren van deze veilige leeromgeving.

Alle inzichten rondom teamvaardigheden worden anoniem in een database geplaatst, waarmee we onderzoek doen naar de succes- en faalfactoren van teams om zo bij te dragen aan kennisontwikkeling en kennisvalorisatie. Wist je bijvoorbeeld dat teams die hun successen vieren succesvoller zijn!

Ons aanbod is uniek en vernieuwend. Vanuit onze expertise zoeken wij actief de samenwerking met anderen. Professionals die het veranderproces van individuen, teams of organisaties goed kunnen begeleiden. Onderzoekers die – net als ons – tot nieuwe ontdekkingen willen komen over de teamvaardigheden van de toekomst en deze willen verspreiden. En creatievelingen die samen met ons willen blijven innoveren. Zo bundelen wij krachten om samen teams en organisaties in staat te stellen zich doortastend te ontwikkelen.

Open chat
1
Hallo lezer, gaaf dat je het artikel leest over ons ontstaan en visie. Waar wil je meer over weten?
Powered by