Online teamtraining (inclusief teamanalyse)

Door de pandemie zijn andere vaardigheden belangrijk geworden, zoals digitale vaardigheid, eigen regie en zelfsturing, digitale empathie, overzicht hebben en houden én luisteren, samenvatten, doorvragen.

Hoe veerkrachtig is jouw team? Zien jullie de veranderingen door het virus en de maatregelen als uitdaging om op te lossen, of blijven jullie hangen in ‘het overkomt ons’.

Wat levert het op?

  • De deelnemers hebben lol en plezier gehad.
  • De deelnemers hebben verbinding met hun collega’s gevoeld.
  • De deelnemers hebben inzichten verkregen in eigen gedrag, voorkeurstijlen, krachten en valkuilen bij het werken in tijden van een pandemie.
  • De deelnemers zijn bewust geworden en hebben geoefend in het effectief digitaal samenwerken en communiceren.

“De digitale teamanalyse, spellen en oefeningen waren leuk, maar vooral heel erg nuttig. Dit gaat ons zeker verder brengen in het nieuwe normaal” deelnemer online teamanalyse / training.

Informatie

Afhankelijk van de vraag en de teamgrootte stellen wij een passend online programma samen. Mail ons voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Kunnen we je (online) helpen?

Voor vragen of opmerkingen zijn wij te bereiken via het contactformulier op deze website. Binnen uiterlijk twee werkdagen reageren wij. De beller of whatsapper is nog sneller.

Kader

Tijdsduur Online teamanalyse / training:

De sessie duurt 120 minuten.

Aantal deelnemers:

2 tot 15 personen. 15 tot 150 personen is maatwerk.

Locatie:

Online, voorkeur voor MS Teams, ZOOM, Webex of via onze eigen Studio Z stream.

Open chat
1
Hallo, kan ik je helpen?
Powered by