Online sessie: werkgeluk

Er wordt veel geschreven en gezegd over geluk. Je krijgt wel eens de indruk dat iedereen altijd blij moet zijn en dat negatieve emoties er niet mogen zijn. Maar geluk en emoties zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden, ook de negatieve. Ze kunnen zorgen voor een tijdelijke dip in je geluk. De meeste mensen blijken echter over veel meer veerkracht te bezitten dan ze vaak denken! Ze zijn uitstekend in staat om lichtpuntjes te vinden, ook na tegenslag of zelfs traumatische ervaringen. En ze kunnen heel goed hun eigen geluksgevoel beïnvloeden, zo blijkt uit onderzoek.

Je bent als team verantwoordelijk voor jullie eigen geluk. Hoe gelukkig je bent, is voor 40% genetisch bepaald. Zo’n 10% wordt bepaald door je omstandigheden en 50% door jullie eigen gedrag . Dat is het stuk waar je invloed op hebt en mee aan de slag kunt, zowel privé als zakelijk. Dat biedt perspectief! Met die 50% gaan wij met jullie aan de slag. Elke stap die we daarin met elkaar zitten is winst. Want als je gelukkig bent op je werk presteer je beter, kun je beter omgaan met veranderingen, leef je langer en ben je waardevoller voor je omgeving.

Wat levert het op?

  • De deelnemers hebben inzichten verkregen in eigen gedrag, voorkeurstijlen, krachten en valkuilen rondom het thema werkgeluk
  • De deelnemers zijn bewust geworden, hebben geoefend én hebben handvatten toegereikt gekregen rondom het thema werkgeluk
  • Aandacht voor werkgeluk zorgt voor mentaal- en fysiek fitte teamleden
  • Teams zijn beter in staat in te spelen op de veranderingen in en om hun organisatie
  • Een plezierige en leerzame beleving voor het team

“De kracht van positief denken” deelnemer online sessie werkgeluk.

Informatie

Afhankelijk van de vraag en de teamgrootte stellen wij een passend online programma samen. Mail ons voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Kunnen we je (online) helpen?

Voor vragen of opmerkingen zijn wij te bereiken via het contactformulier op deze website. Binnen uiterlijk twee werkdagen reageren wij. De beller of whatsapper is nog sneller.

Kader

Tijdsduur Online sessie werkgeluk:

De sessie duurt 120 minuten.

Aantal deelnemers:

2 tot 16 personen per sessie.

Locatie:

Online, voorkeur voor MS Teams, ZOOM, Webex of via onze eigen Studio Z stream.

Dit product is ontwikkeld in samenwerking met GelukWerkt.frl.

Open chat
1
Hallo, kan ik je helpen?
Powered by