Wij openen onze nieuwe fysieke serious gaming & training locatie in het centrum van Leeuwarden

Na de zomer opent JGM serious eXperiences haar deuren in het centrum van Leeuwarden aan het zaailand 106. Een plek waarin teams spelenderwijs leren en in staat gesteld worden zich doortastend te ontwikkelen via unieke serious games, uitgebreide rapportages én ervaren trainers. “Een speeltuin voor professionals” aldus oprichter Jeffrey Meijer. “Een nieuwe stap in onze ambitie om dé teamexperts van Noord-Nederland te worden en medewerkers, teams en organisaties in staat te stellen zich doortastend te ontwikkelen”.

De nieuwe locatie zal teams tot wel 30 personen per keer kunnen ontvangen voor interactieve workshops, serious games met rapportages, selectie assessments én teamtrainingen. In samenwerking met medebewoners ‘ons’ Z gebouw (zoals het Grand Café Z, Smart Camels en Brainfuel) zullen zelfs nog grotere groepen ‘serious’ ontvangen kunnen worden.

Onderzoek & Innovatie

Naast de training doeleinden zal de ruimte ook gebruikt worden als ontmoetingsplek voor creatieve Serious Game Makers én voor de nieuwsgierige onderzoekers uit ons team die samen met partners continu op zoek zijn naar succes- en faal factoren van teams. We kunnen natuurlijk al live scoren via ons unieke analysemodel op groepsdynamische vaardigheden zoals leiderschap, samenwerken, communiceren, verandervaardigheid en veerkracht. Met onze nieuwste innovatie zijn we straks zelfs in staat verzuim te voorspellen…

Contact

Ook enthousiast of nieuwsgierig geworden? Dan komen graag in contact. Om te bespreken wat we voor elkaar kunnen betekenen, voor een rondleiding óf voor een vrijblijvende kennismaking bijvoorbeeld.

Open chat
1
Hallo, kan ik je helpen?
Powered by